Söndaag

Då slänger man in ett litet inlägg nu då om min dag. (För en gång skull)
Skriver om det nu för att jag inte halvt tidnmed att gö in på datorn någonting idag, och där hör är det närmaste "bra inlägg" jag kan komma. Som ni kanske räknat ur redan så bloggar jag från mobilen.
Håller på me Lines design, är klar med headern och lite till och men Julias ska jag börja med när jag är klar med Lines.
Perfa ba... ✌

Vart i stallet idag, stallvärd, vart med kompisar, bara choklad och skött. Slängde in lite fotografering där emellan också och fotade mina kompisar med poniiiesarna. Sen blev det några gulliga bilder på mig och Brolle. Vi får se när de kommer upp. Passar också på att lägga in lite foton som jag tagit med min mobil från idag.


Deepshit och lite till...

Hola hola, vad gör ni?
Själv sitter jag i sängen ooch försöker på något sätt att få igång PLL, dock så går det inte så suuuuuperbra...
 
Har tänkt på en sak, själv tycker jag att det är så himla tråk att läsa bloggar där man bara skriver om hur fantastiskt ens liv är och hur mycket man shoppar varje dag. Så varför ska jag också skriva sådanna inlägg?
Kan man inte bara istället köra på att skriva vad man känner, tänker och tycker och där emellan lägga till en litet inläggom kanske något plagg eller en film man sätt på bio som man tycker är värt priset. Det är både roligare att läsa för läsarna, och lättare och mindre stressande för den som driver bloggen. Liksom tänk dig själv, man får ett så himla stort ansvar och en sådan press på sig att skriva om vartenda minut i sitt liv, som man ser andra bloggare skriva. Shiet hur årkar man?!
 
Och så är de det där med "deepinlägg" som vissa kallar det. Har nog inte skrivit ett enda sådant här på bloggen innan, det här blir nog det första, om det ens kan kallas något sådant. Alla Vissa, tror ju oftaste att det är själva designen, headern och bilderna som gör bloggen bra, men det är inläggen som spelar störst roll egenligen. Man kommer ju inte in på bloggen för att njuta av en vackra och snygga headern man har, man kommer ju till bloggen för att läsda inläggen.
Vem vill läsa en blogg som inte har några som hels intressanta inlägg, eller inte några inlägg överhuvudtaget, etfersom vissa bara köttar på med massor med onödiga inlägg som "tja!" och en bild på sig själv som man redan lagt ut ca 10000 ggr innan på bloggen.
Suuuuperkul att läsa den bloggen då liksom...
 
 
 
Eller, jag själv tycker inte det är så himla intressant, att läsa en blogg där det inte finns något att läsa på.
Inte så hima kul för en själv heller, och om man verkligen vill nå målet med fler besökere t.ex, så måste man ju satsa!
De finns ju inte någon riktigt någon stor bloggare här i sverige som inte har satsat och jobbat rejält för det man brinner för, för att nå sitt mål och bli igenkänd och stor, där läsarna bara längtar till att man ska lägga ut ett till inlägg för att läsa.Den känslan, den är så himla speciell! Man känner sig som en nål i en höstack som man hittat, en på miljonen av alla bloggar och någon längtar tills just MIN blogg lägger ut ett nytt inlägg.
Själv är jag ju inte någonting av en riktigt pålitlig läsare som följer en blogg på det sättet, det närmaste jag kommit det är Instagram... haha men jag kollar ju in då och då, visst visst, jag avgudar ju de bloggarna som keela t. ex... Så mycket tid och arbete de lagt ner,och så långt de nått. De skriver om intressanta saker som riktar sig åt sina läsare,det blir nästan som en tidning man läser. Det är så mycket roligae att läsa än bloggar där de skriver vad de själva åt till frukost och vad som händer i deras liv hela tiden. (inte för att jag har ngt emot de) men man måste nästan hitta en balans. Variera bland sitt skrivande. Hitta en utgångspunkt/inriktning som man vill skriva om, eller lägga in bland sina vardagsinlägg om sitt egna liv. (t. ex mode, fotografering, designa, smink, mm.) Det kan liksom vara vad som hellst!
Som jag, jag försöker nu att köra på en varierande blogg med intressanta inläg, hellre 2 intressanta än 5 ointressanta liksom;)
Då kanske ni säkert undrar: Men vad har du för inrikting på din blogg då? Du som babblar på vad man ska ha på EN BLOGG och inte vad DU har på DIN blogg.
Jo,asså jag försöker med tapperhet försöka få en liten variation på min blogg med en blandning av mina intressen,som är "populära"  hos andra också, foto, ridning, mode och så på halvtid designar och kodar jag bloggar till andra.
 
Försöker verkligen få det att fungera, men med en dator där min disk är full och när jag har glömt min överföringssladd till min kamera i dalarna, så gör jag så gott jag kan för att få det att fungera iallafall. Kan ju åtminstonne ta gamla bilder (gamla och gamla, typ nån månad...) och då och då ska jag försöka att ladda över lite foton genom att sätta in mitt minneskort från kameran i min dator och hoppas att det får plats.... :S
 
Hoppas att ni, som väl orkade läsa igenom det här tycker att det är värt det, glöm inte att kommentera, länka era egna bloggar så jag kan kolla in de (tycker ju trots allt att det är kul att upptäcka nya bloggar,fast jag inte läser de ständigt varje dag och så...) och följa mig på VideofyMe.
 
VideofyMe: @lundbergs
Instagram: @lundbeergs
E-post: alma.lundberg@hotmail.com
 
Om du vill ha en header/design/ någon kod mm så är det bara att skicka ett meddelande på bloggen eller på mejlen.
 

Shopping, shopping, shopping

Då har jag vart i Vällingby då då, som ni såg Leia skrev i förra inlägget.
För förta gången någonsin har jag köpt ngt från Cubus, Dick ar jag vart inne där säkert en miljon gånger med har aldrig tyckt någonting vart snyggt nog. :/
Men Cubus nya jeanskollektion är så himla snygg, och fastnade speciellt för en skjorta. (Den på bilden)
Då sjukt snygg, äskar den. Eftersom jag behöver en ny tröja iallafall så passar det ju finfint att jag köper den! :3
Var rea på deras jeans, har hört att de är superbra och värt priset, så jag provade ett par och SHIEEET vad bra de sitter! (Jeansen på bilden)

Supernöjd med mina köp. See u


Hola hola Leia här!

HÄÄJ ALLIHOP! Hur mår ni då? Men Alma, Faiza o jag ofc sitter på tuben t vby, Alma ska shoppa lite fina grejer o så. O jaah vet inte va jag ska skriva mer så.. Ni får ha en grym dag! Just de e fredag, WOOP WOOP TAGGA! Men Hejdå!


Linec.blogg.se

Sitter och pysslar ihop en design till Line nu dåoch är hyfsat klar med headern, ska bara "finslipalite med detaljerna och få utklippetmer reality ut, annars är det rätt så klart.

Line, om du ser detta, säg bara till om jag ska lägga till ngt på headern eller ngt, känner att jag inte är så iderik nu kl 11 på kvällen... :S

Tänkte passa på att bjuda på en smygtitt på hur headern ser ut hittills, så får ni säga vad ni tycker!;P

Om ni vill ha en design eller en header så kan ni bara meddela! XD

 
-------------------------------------------------------------------

Blir ett engelskapro i morgon, kanske en liten sväng till vällingby och köpa en ursnygg tröja på cubus, men vi får se! Skriver mer imorrn, god natt

 


Jag ska börja blogga igen!

Jag ska eventuellt börja blogga igen, och då designblogga och designa andras bloggar på beställning mm.
Så om ni vill ha en design/header, säg till antingen i den här videon, på bloggen eller KiKa: Jack_lover