❤❤❤❤

Hej!

HAPPY HALLOWEEN! Sista Oktober, snart är det vinter... Vaknade idag ganska tidigt, bara chillade ett tag i sängen och när jag väl kollade ut enorm fönstret möttes jag av frost och kyla. Minusgrader och frost är inte direkt det man värrkligen önskar sig när man ska gå ut och sälja muffins.
Jag och Charlotte åkte till Stockholm C och köpte prisent till hennes kompis ich då passade jag på att köpa lite skal på en billig affär. Alla skal i affären kostar 60 kr st, man får väll passa på.
Nu har vi kommit hem ich ska baka muffins :)
Tjaoo ❤ / Alma


1 inlägg/dag utmaning

Hej!

Har inte bloggar på ett långt tag nu, men jag ska börjar blogga nu igen!
Jag har funderat på att åtminstone 1 inlägg per dag eller mer. Så nu kör jag igen bloggningen igen! :D
Jag har innan inte känt den rätta motivationen till att blogga, jag vill hällre leva mitt liv utanför bloggen än att skriva inlägg som ingen uppskattar.
Men jag ska börja blogga igen nu, jag har så himla bra minnen från händelser på bloggen, jag saknar det. Så nu kör jag igång. // Alma


❤❤❤❤❤

Har sovit över hos Ellen på Ekerö idag.
Har haft det super, sitter nu och fryser och väntar på t-banan. Ska till stallet tsm med Ellen och sköta och leka Fanny. Haha Fanny kan inte att med och bygga hindrena till morgondagens tävling.
Jag och Ellen var och kollade på några stenbrott nära henne, det speciella med de är att det var där de spelade in reklamen till lördagen och några scener i Ronja Rövardotter. ✌
Tog några bilder, blev inte så bra eftersom det var så himla mörkt ute :C


❤❤❤❤❤

Hej! Fett jobbig dag vill jag bara säga! Börjar med att man har 3 minuter att hinna med bussen, sista bussen som jag kan ta innan skolan börjar.
Sen glömde jag nyckeln till skåpet i skolan, någonstans (vet ej vart den är) så jag fick typ komma till lektionerna tomhänt. Eller inte till den första och andra men engelskan.
Men det blev inte så värst mkt till engelskalektion för mig! Jag mådde fett dåligt innan lektionen också, nästan hela dagen. Först bara psykiskt men sedan fick jag sådan fruktansvärd huvudvärk och i samband med det psykiska så bra kollapsade mitt "hjärnsystem" och årken och styrkan bara försvann. Jag började gråta något fruktansvärt och jag gick till skolsköterskan.
Jag fick vänta där i 30 min och till sist fuck jag komma in och då kände jag mig ungifer som en uttorkad savann. Hade gråtit i floder när jag väl väntade och när jag kom in fick jag en Alvedon.
Stack hem efter lunchen då huvudvärken hade dämpat med var hysteriskt varm i pannan och kände mig som om jag skulle svimma när som helst. Hemma gick jag direkt i sängs och läste en bok i 1 timme 30 min och kände mig bättre. Tur det! Vill verkligen inte missa ridlektionen, fet var på marginalen att jag orkade men när jag var där så fick jag Musse. Ett ganska mitt i mellan pass (höhö) inte det hårdaste jag vet med om men nåt jag var klar kände jg mig som en flåsande, svettig babian. Heh...
Ska disikera hjärta i morgon... Tummen upp!!! Positiv!! Yey... *host* kommer dö...
Ska såva hoss fina Ellen och kommer ha massor med kul! :D

// Alma


Julia

Hej!
 
Är hos Julia ochhar det super! Vi har bakat cupcakes och vart i Vällingby och bara vart!
Video kommer sedan ;) Jag tänkte lägga upp lite biler från det nu då!! :D
 
 
// Alma

Skolkläderna!

Fick mina skolkläderna som ha köpt från skolgarderoben.se idag, siste lektionen. Är superglad! Beställde stl Medium i munktröjan bara för att den krymper så förfärligt i tvätten! (Tips)
Vinröd minktröja, gråa byxor och en vanlig t-tröja med skolans logotyp :D
Kan inte sluta le!
Ska plugga nu! Tjaoooo!
// Alma


~ Mitt regnbågsshema ~

Håller på att måla mitt shema ^.^
Det var så himla tråkigt, kände att den behövde lite upppiffning. Tycks?


Hejsan!

Sitter i sängen och bara har inget liv. Har haft en toppen vecka, min bror hade "kalas" igår, idag har jag vart i stallet och sedan stack jag och mamma till Vällingby för att lyckad som jag är, så har jag inga skor eftersom jag slitit ur alla... -.-