Fett random men okej

Nåt så ointressant så man dör...


Me gusta B)


Klubbis ~

Hola, sitter i klubbis med Julia och har inget liv. Vart stallvärd idag, och sov över hos Vickis efter att det var "skötamys" i klubbis i går. Tittade på the Grudge 3 och Det regnar köttbullar och hade det rätt så chill.
Åker hem snart, kommer nog somna på väg hem så trött som jag är.
Uppdatering senare då jag ska skriva ett inlägg om att jag eventuellt ska börja med att göra gratis designs och headers.


Rosetter!

Sitter här då och ska försöka pyssla och sy ihop lite söta rosetter. Vart och köpt ursöta knappar och tyg. Ska medhjälp av mitt superlim få ihop de, dock så är inte jag och lim ingen bra kombination...

• Vi får se hur det här går då..


❤ Woopa ❤


❤ Dagens inspiration ❤


Jag just nu

Sitter i klubbis och försöker få klart min So uppsats och min grupps NO uppgift. Ska bara se till att alla saker är med men skulle egentligen på support för att göra klart den med Leia och Sophiano (alla andra skulle gå på träningar typ) men jag sa att jag kunde göra den ist för att plågas på supporten (:3) och efter sjukt mycket tjat från Leia att hon fick skuldkänslor över att jag skulle göra allt själv så gick hon med på det.
Men såklart går det sjukt segt... Ligger och typ halvsover med mobilen över vorden och stirrar på min uppsats som skriker att den behövs göras klart.
Får se hur det går med det...


Vad jag gör just nu...

Hola, blir lite vidoebloggande här asså ba woow. B)